Levertijden van Scriptiemaken.nl

Wij realiseren ons dat het belangrijk is dat jouw bestelling op tijd geleverd wordt. Daarom hebben wij diverse bezorgopties. Standaard versturen wij jouw pakketje met PostNL (Track&Trace), zodat je precies weet hoe laat jouw pakketje geleverd gaat worden. Bestel je na 17:00u? Dan geldt de eerst volgende dag als eerste werkdag.

Binnen 24 uur ontvangen/ophalen

We kunnen ons voorstellen dat je door alle scriptiestress jouw scriptie morgen nodig hebt. Helaas kunnen wij dit niet standaard aanbieden. Toch zien wij vaak een mogelijkheid om dit voor je te organiseren. Je zult dan wel even persoonlijk contact met ons op moeten nemen. Dit kan via Whatsapp, telefoon, of de chatbox. We gaan ervoor zorgen dat je jouw boeken binnen 24 uur ontvangt. De spoedkosten bedragen € 17,50.

Standaard levertijden van Scriptiemaken.nl

Wij hanteren de onderstaande bezorgopties. De bezorgopties kunnen in de laatste stap van het bestelproces geselecteerd worden.

Bekijk het onderstaande schema voor de levering van jouw scriptie

*bestellingen dienen voor 17:00u geplaatst te worden. Bestelling na 17:00u geplaatst? Dan geldt de eerst volgende dag als eerste werkdag

**Bestellingen kunnen tussen 9:00u – 17:00u opgehaald worden op adres: De Limiet 24c, 4131 NR, Vianen.