Scriptie begeleiding of een laatste check voordat je boek gemaakt wordt?

Scriptie begeleiding
Uit (eigen) ervaring weten we dat het maken van een scriptie een hele klus kan zijn. Loop je helemaal vast dan heb je iets meer begeleiding nodig, een professional die jouw problematiek begrijpt, een expert die snel schakelt zodat jij meteen weer door kunt en het kunt afronden.

Laatste check van je content
Daarnaast, voordat je je scriptie als een écht boek kunt laten maken is het altijd verstandig om een specialist nog even naar je content te laten kijken. Klopt de indeling? Is het taaltechnisch in orde? Is alles consistent? Is de lay-out aantrekkelijk? Klopt de management samenvatting en is de conclusie helemaal duidelijk?

Scriptieklaar.nl
Scriptieklaar.nl is onze partner voor scriptiebegeleiding en die laatste check van de content. Zij bewijzen al jaren dat je voor een fair tarief op maat gesneden begeleiding kun krijgen – helemaal in lijn met de filosofie van scriptiemaken.nl. Daarom kozen wij voor hen als onze ‘preferred partner’!

Scriptiemaken.nl en scriptieklaar.nl – een goede combinatie
De jarenlange ervaring, professionaliteit en snelheid van reactie van scriptieklaar.nl gecombineerd met de expertise en kwaliteit van het boek van scriptiemaken.nl zorgen ervoor dat jouw boek met scriptie opvalt, niet alleen door de ‘looks’ maar ook door de inhoud.

Nog even de voordelen van scriptieklaar.nl op een rijtje
* snelle reactie tijd
* professionals die naar jouw content kijken
* faire prijs
* scriptie begeleiding van je gehele scriptie is mogelijk, dus ervaring met het hele traject
* laatste check van je content wordt graag gedaan
* experts op het gebied van taaltechnisch alles juist verwoorden
* naast Nederlandstalige ook Engelstalige scripties en begeleiding
* alles is vertrouwelijk, er vindt nooit contact plaats met een derde partij over jouw scriptie

Vragen of opmerkingen
Heb je vragen of opmerkingen over je scriptie, wil je begeleiding of wil je het één en ander snel laten checken voordat je échte boek gemaakt wordt, neem dan contact op met onze contactpersoon Maarten Staps – maarten@scriptieklaar.nl.

Of ga direct naar www.scriptieklaar.nl en vind alle informatie op de website!