Scriptie uitgeven

Scriptiemaken.nl maakt gebruik van digitaal drukken. Dit is een relatief nieuwe technologie, waarbij boeken digitaal worden gedrukt in plaats van Off-set (drukken in katernen). Er wordt hierbij gebruik gemaakt van PDF bestanden. Omdat bij het proces van digitaal drukken geen drukplaten gebruikt hoeven te worden is deze methode aanzienlijk sneller en goedkoper.

Digitaal drukken kan zowel in zwart/wit en kleur. Het digitale proces heeft bovendien als voordeel dat er in relatief kleine oplage gedrukt kan worden. Dus één exemplaar is makkelijk realiseerbaar en betaalbaar. De kwaliteit van het digitaal drukken is de laatste jaren enorm verbeterd, waardoor het kwaliteitsverschil met offset drukken inmiddels te verwaarlozen is. Mede door deze verbeteringen kunnen wij van jouw scriptie een echt professioneel boek maken!

Vervolgens kun je jouw scriptie uitgeven! We bieden verschillende oplossingen om jouw scriptie uit te geven. Lees hieronder de mogelijkheden.

 

Speciale wensen voor jouw scriptie

Scriptiemaken.nl heeft een groot netwerk van drukkers, vormgevers en ePublishers. Heb jij jouw scriptie bij ons laten drukken en wil je je scriptie uitgeven? Of heb je een speciale wensen voor je scriptie? Denk bijvoorbeeld aan een hardcover, Spot UV cover, eBook, ePub, dubbelzijdige cover, of de volledige opmaak van het binnenwerk en/of cover naar eigen wens. Voor alle vragen en andere ‘speciale wensen’ verzoeken we je vriendelijk om contact met ons op te nemen. Wij zullen je helpen en adviseren om het gewenste resultaat te behalen. Houd wel rekening met een eventuele meerprijs en/of langere levertijd.

 

Online jouw scriptie uitgeven

Heb je een scriptie gemaakt en wil je je scriptie uitgeven, zonder dat je verplicht een groot aantal boeken moet afnemen als voorraad? Geen probleem! Wij drukken ‘on demand’. Dit betekent dat wij vanaf 1 exemplaar kunnen drukken, tegen scherpe, aantrekkelijke prijzen. We kunnen jouw scriptie aanbieden in onze eigen webshop of aanmelden bij het Centraal Boekhuis. Vervolgens is jouw scriptie verkrijgbaar in de online boekhandels van o.a. bol.com en Bruna. Daarnaast is je scriptie te verkrijgen in alle overige grote webshops in Nederland en België. Het grote voordeel is dat dit proces volledig automatisch verloopt en jij zelf geen omkijken hebt naar het uitgeven van je scriptie. Zodra je scriptie wordt besteld, wordt het gewenste aantal exemplaren door ons gedrukt en verzonden.
scriptie uitgeven